Grote biertap

Een grote biertap is een professionele biertap

In een professionele horecazaak, heeft u ook een professionele en grote biertap nodig. U wilt uw klanten niet teleurstellen, doordat het bier op is of niet koud is. Een professionele grote biertap is daarom een must in bars, cafés en restaurants. Het belangrijkste wat een biertap ´groot´ maakt, is de capaciteit. Een grote biertap kan grote capaciteit fusten aan. Hierdoor kunt u lange tijd door blijven tappen, zonder dat er een biervat vervangen moet worden. Een ander belangrijk aspect waar u op moet letten bij een grote biertap, is de mate van koeling. Hiervoor heeft u keuze uit diverse soorten koelmethodes.

Welke keuzes heeft u met een biertap groot formaat?

Wanneer u kiest voor een biertap groot formaat, dan heeft u ook veel meer keuzes om uw eigen biertapinstallatie samen te stellen. Kenmerkend aan een grote biertap, is natuurlijk het aantal tapzuilen. Hoe meer zuilen u heeft, des te meer soorten bier kunt u schenken. En natuurlijk geeft een rij met tapzuilen de bar een chique uiterlijk. Maar meerdere soorten bieren schenken, houdt ook in dat u verschillende biervaten kwijt moet kunnen en die ook gekoeld moeten worden. Bij een grote biertapinstallatie horen dus ook grote koelingen. Dit kan waterkoeling zijn, waarbij de biervaten in water/ijsbad liggen of door middel van droogkoeling. Droogkoeling wordt vooral gebruikt voor kleinere of mobiele biertappen.

Een grote biertap kopen bij Tapclean

Een grote biertap bestaat uit veel verschillende onderdelen, zoals bierkoeler(s), tapzuil(en), een barblad, CO2 meters en de diverse kleine onderdelen, zoals slangen en koppelingen. Een grote biertap kopen kunt u daarom ook het beste doen bij Tapclean. Wij hebben de expertise in huis om alles voor een grote biertap te leveren. Tevens kan bestellen heel gemakkelijk online in onze webshop. Wij begrijpen dat u liever uw grote biertap eerst in het echt wilt bekijken? Dan bent u ook van harte welkom in onze winkel in De Rijp. Bestelt u online en heeft u nog meer informatie of advies nodig? Dan mag u altijd contact opnemen met onze experts.