Wijntap horeca

Een wijntap voor de horeca koopt u bij Tapclean
Net als dat u een biertap aan kunt schaffen bij Tapclean, verkopen we u ook een mooie wijntap voor de horeca. Een wijntap is net als een biertap een dispenser voor dranken, in dit geval wijn. U serveert er snel een aantal glazen mee, wat handig is tijdens piekuren of als u dranken klaarzet op een tafel bij een bruiloft. Er zijn allerlei redenen waarom een wijntap een handig apparaat is om aan te schaffen en door uw gasten snel van een lekker glaasje wijn te voorzien, stelt u hen ook tevreden. Bekijk ons assortiment wijntaps en u vindt er vast een interessant product tussen staan.

Een wijntap voor de horeca
Voordat u uw wijntap voor de horeca bestellen gaat, is het goed om even na te denken over wat u nodig heeft. Zo kunt u kiezen tussen een wijntap kraan en een wijntap. Een wijntap kraan is een kraan die u bijvoorbeeld naast uw biertap installeert en waar altijd wijn uit komt. Een wijntap is een apparaat wat u op tafel kunt zetten en waar u verschillende wijnsoorten mee kunt serveren. De wijntap zelf is dus mobieler en gemakkelijk mee te nemen. Het heeft vaak drie kranen zodat u ook drie wijnsoorten (rood, wit, rosé) kunt serveren en houdt de drank op temperatuur. Deze flexibiliteit is niet altijd nodig en als u liever een vaste plek heeft voor uw wijntap, dan investeert u het beste in een wijntap kraan.

Bestel uw wijntap bij Tapclean
Wij hebben verschillende wijntaps in de aanbieding. We begrijpen dat u niet zomaar een wijntap voor de horeca kopen wilt en dat u daar eerst wat over na wilt denken. Daarom staat onze deskundige helpdesk klaar voor u om u bij te staan met raad en advies. Zij kunnen u exact vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Ook bij onze winkel in De Rijp bent u van harte welkom.