Tapblad

Niet meer lekken met een tapblad onder uw biertap

Hoe mooi uw tapzuil ook is, tijdens het tappen van een biertje ontkomt u er niet aan dat er ook gemorst wordt. Wanneer u een complete biertapinstallatie heeft, dan wordt hier rekening mee gehouden. Onder de tapkraan vindt u een tapblad. Eventueel gemorst bier zal op het tapblad vallen en niet op uw mooie bar. U kunt zich voorstellen dat een bar anders in een mum van beschadigd is door het vele vocht wat hierop valt. In veel gevallen zit een tapblad inbegrepen als u een biertapinstallatie installeert. Is dit nog niet het geval, dan doet u er verstandig aan om toch een tapblad aan te schaffen.

Welk soort tapblad is er te koop en geschikt voor uw biertapinstallatie?

Afhankelijk van welk soort biertapinstallatie u gebruikt, kunt u kiezen uit diverse soorten tapbladen. Het is uiteraard handig als in het tapblad een afvoer aanwezig is, zodat gelekt bier en andere dranken direct weggespoeld worden. Maar misschien wilt u uw glazen voordat u deze vult nog even voorspoelen? Dit kan als u een tapblad aanschaft met ingebouwde glazensproeier. Uiteraard is hier meestal ook een afvoer ingebouwd. Welk tapblad er te koop is voor uw biertapinstallatie, hangt vooral af van de afmetingen. Heeft u een brede tapzuil of meerdere tapkranen? Dan moet u een relatief breed tapblad gebruiken. Met wel of geen afvoer of een glazensproeier, is afhankelijk van hoeveel luxe u wilt profiteren.

In de webshop van Tapclean kunt u een tapblad kopen

Als u op zoek bent naar een tapblad, dan hoeft u hiervoor niet meer de deur uit. U kunt eenvoudigweg een tapblad kopen in de webshop van Tapclean. Als specialisten op het gebied van biertapinstallaties, kunt u in onze webshop alle onderdelen vinden die u nodig heeft. Dus ook voor een tapblad. Wij hebben vele tapbladen in diverse afmetingen en met en zonder afvoer en/of glassproeier. Heeft u nog advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op.