Biertap op wielen

Wees mobiel met een biertap op wielen

Bier schenken wilt u misschien op verschillende locaties doen, bijvoorbeeld omdat u op festivals en braderieën staat? Of organiseert u in uw horecazaak voor een bijzondere gelegenheid een feest waar veel mensen op afkomen? Een extra biertap kunt u dan wel gebruiken. Denk dan eens na over een biertap op wielen. Zoals de naam al aangeeft: een biertap op wielen is verrijdbaar, waardoor u een mobiele biertap heeft en die u op verschillende locaties kunt gebruiken. Een biertap op wielen is ook erg handig voor thuis. Organiseert u een (tuin)feestje, dan zal uw biertap op wielen veel bewondering oogsten.

Welke soort biertap op wieltjes is voor u geschikt?

Welke soort biertap op wieltjes u moet kiezen, is vooral afhankelijk van de ruimte die u heeft en hoeveel bier u wilt schenken. Bij Tapclean vindt u namelijk biertappen op wieltjes in verschillende formaten. Is het de planning dat u veel bier moet schenken? Kies dan bijvoorbeeld voor een biertap op wieltjes met twee tapkranen en waarin u twee biervaten kwijt kunt. De grootte van een biertap op wieltjes kan ook nog afhangen van de koelmethode. Koelt u het biervat met CO2, zoals de meeste mobiele biertappen? Dan heeft u ruimte nodig voor het opbergen van de CO2 fles. Bij nog grotere biertappen op wieltjes, geniet u van extra barruimte, zodat u hier bijvoorbeeld glazen kwijt kunt.

Een biertap op wielen kopen bij Tapclean

Heeft u een mobiele biertap nodig? U kunt dan een biertap op wielen kopen in de webshop van Tapclean. Van een simpel model tot een complete mobiele bar, al onze biertappen op wielen staan in de webshop. Wilt u toch een biertap op wielen van dichtbij bekijken? Dan bent u altijd welkom in onze winkel in De Rijp. Hier kunt u ook al uw vragen stellen aan onze experts, wij helpen u graag verder om de juiste biertap op wielen te vinden.