Waterkoeler voor horeca

Koel je dranken met een waterkoeler voor de horeca
Een waterkoeler voor de horeca is geen koeler van water, maar een koeler voor allerlei dranken. U kunt er inderdaad koud plat en bruisend water mee produceren, maar u kunt er ook wijn mee schenken, bier of een andere koude drank. De naam waterkoeler komt voort uit het systeem waarmee het apparaat koelt, niet uit wat het koelt. Veel grote biertapinstallaties werken bijvoorbeeld met een waterkoeler en kleinere en mobiele installaties met een droogkoeler. Als u niet weet welk koelsysteem voor u het beste is, neem dan een kijkje in onze kennisbank of vraag één van onze deskundige medewerkers van de helpdesk om hulp.

Wat is een waterkoeler voor de horeca?
Een waterkoeler koelt dranken met een bassin met koud water. Door de dranken daar via een netwerk van spiralen buizen doorheen te laten lopen, wordt het gekoeld. Een horeca waterkoeler kan daarnaast ook bruisend water maken en plat water filteren om zo een gezond glas water aan te kunnen bieden. Waterkoelers worden om hun gewicht en omvang gebruikt bij permanente installaties en zijn dus niet bedoeld voor mobiel gebruik. Het duurt ook even voordat het water op temperatuur is en u het kunt gaan gebruiken om te filteren. Een waterkoeler is echter wel in staat om een grote vraag aan te kunnen en daarom in de horeca een ideale keuze.

Bekijk ons assortiment
Bij Tapclean hebben we een groot assortiment met allerlei producten voor gebruik achter de bar. Wilt u een waterkoeler voor de horeca kopen, bekijk dan ook de rest van ons aanbod. Daar vindt u vast handige producten voor uw zaak. Deze bestelt u daarna gemakkelijk online. U kunt ook onze winkel in De Rijp bezoeken en daar zien wat we aanbieden. Deze winkel is elke doordeweekse dag geopend.