Tapkraan horeca

Een tapkraan voor de horeca vindt u bij Tapclean
Als groothandel van biertaps en biertapmaterialen vindt u bij ons ook de juiste tapkraan voor de horeca voor uw bar. Misschien wist u nog niet dat elk drankje een andere tapkraan nodig heeft en daarom is het goed om even bij uw keuze stil te staan. Uw tapkraan wordt dus voornamelijk uitgekozen door te kijken naar wat u ermee wilt kunnen schenken. Wij verkopen verschillende tapkranen voor elke gelegenheid, van water tot wijn en van pils tot stout. Door voor de juiste tapkraan te kiezen kunt u uw gasten altijd voorzien van een perfect getapt biertje, koud, vers en exact zoals het moet zijn.

Uw tapkraan horeca in ons assortiment
Wij verkopen een horeca tapkraan voor elke biersoort. Deze zijn gemaakt van de beste materialen en zijn daarom van uitstekende kwaliteit. Kies voor een flow tapkraan als u pils wilt schenken en een compensator kraan voor het tappen van speciaal bieren. Er zijn ook stout tapkranen, voor ciders en stout bier zoals Guinness of Murphy’s. We verkopen ook wijntaps, waarmee u wijn kunt schenken of water. Daarbij verkopen we ook kolftapkranen, mocht u daar interesse hebben. Weet u niet goed welke kraan het beste bij uw tap past? Neem dan contact op met onze deskundige helpdeskmedewerkers want zij kunnen al uw vragen beantwoorden en u helpen bij het maken van de juiste keuze.

Uw bestelling plaatsen
Bij ons kunt u uw tapkraan voor de horeca kopen in onze webwinkel of bij ons winkelpand in De Rijp. Wat ook uw keuze, we hebben de meeste producten op voorraad, wat betekent dat u ze snel in huis heeft. We hanteren een 30 dagen retourbeleid, als uw tap niet naar wens is heeft u genoeg tijd om hem terug te sturen. Vergeet niet ook ons assortiment andere tapmaterialen en producten door te lopen, want u vindt er vast iets interessants tussen.