Vatenkoelkast

Koel uw biervaten in een vatenkoelkast

Om uw biervaten te koelen, zijn er diverse mogelijkheden. U kunt kiezen voor een professionele droogkoeler of waterbadkoeling, maar er zijn meer mogelijkheden. Zo kunt u in een vatenkoelkast uw vaten bier koelen. Het behoeft niet veel uitleg wat een vatenkoelkast is. Dit is een koelkast waar u uw biervat inlegt om te koelen. Belangrijk bij uw keuze voor een vatenkoelkast, is dat u een model kiest met de juiste afmetingen. De meeste vatenkoelkasten kunnen een biervat van 50 liter wel aan en vaak kunnen er meerdere vaten van 20 liter in gekoeld worden. Met deze afmetingen heeft u een vatenkoelkast die u gemakkelijk onder een bar kunt wegschuiven.

Welke soorten vatenkoelkasten zijn er?

Er zijn verschillende soorten vatenkoelkasten. Wanneer u op zoek gaat naar een professionele vatenkoelkast, dan komt u uit bij een model die u meestal ook als bar kunt gebruiken. Dit houdt in, dat op de koelkast een bierzuil is geplaatst en in de koelkast alle mogelijkheden aanwezig zijn om het biervat te koppelen met een koolzuurfles en een bierzuil. Een voordeel van deze vatenkoelkasten, is dat u ze overal kunt gebruiken. Heeft u nog ruimte over in de keuken of wilt u bier tappen tijdens een tuinfeestje? Overal kunt u een vatenkoelkast plaatsen en direct een koud biertje tappen. Om deze reden kunt u een vatenkoelkast ook in een bepaalde kleur kopen, zodat u een aantrekkelijk uitziende bar creëert.

Een vatenkoelkast kopen bij Tapclean

Wilt u een vatenkoelkast kopen? Dan kan dit bij Tapclean. Bij ons bent u aan het juiste adres voor de inrichting van uw bar, café of horecazaak. Wij hebben ons gespecialiseerd in complete en professionele biertapinstallaties en ook een vatenkoelkast kan hier deel van uitmaken. U kunt een vatenkoelkast online bestellen in onze webshop, maar u mag ook altijd een bezoek brengen aan onze winkel in De Rijp, om ons volledige assortiment te bekijken.