Fust koelkast

Altijd een koel biertje door een fust koelkast

Als u niet de beschikking heeft over een professionele biertap, dan kunt u nog steeds een goed en vooral ook koud biertje tappen door middel van een fust koelkast. Een fust koelkast is een koelkast waarin u een fust met bier plaatst. Bij de meest professionele fust koelkasten, plaatst u hierop een bierzuil die u aansluit op de fust. Doordat de fust geheel in de koelkast staat, wordt deze goed gekoeld en tapt u altijd een koud biertje. Bij Tapclean kunt u terecht voor verschillende modellen van een fust koelkast en de daarbij behorende losse onderdelen.

Uit welke fust koelkasten kiezen?

Als u een fust koelkast aanschaft met hierop een bierzuil, dan creëert u hiermee direct uw eigen bar. U kunt kiezen uit verschillende soorten fust koelkasten. Dit is vooral ook afhankelijk van de grootte van uw bier fust. In de meeste uitvoeringen kunt u een fust tot maximaal 50 liter plaatsen of een tweetal fusten van 20 liter. Omdat fust koelkasten ook als bar gebruikt kunnen worden, is het mogelijk om te kiezen voor een koelkast in een bepaalde kleur. Zo heeft u ook een aansprekend en bijpassend design. In de meeste fust koelkasten is ook ruimte om een extra CO2 fles en/of koolzuurfles op te bergen.

Een fust koelkast kopen kan bij Tapclean

Heeft u behoefte aan een goede methode om uw fust met bier te koelen? Dan kunt u een fust koelkast kopen bij Tapclean. U bent altijd van harte welkom in onze winkel in De Rijp om onze fust koelkasten te bekijken. Het is ook mogelijk om een fust koelkast online te bestellen in onze webshop. In de webshop zoekt u de fust koelkast van uw wens uit en dan is bestellen een druk op de knop. Aangezien wij de experts zijn op het gebied van biertapsystemen, mag u altijd contact met ons opnemen als u advies nodig heeft over een fust koelkast of bijbehorende onderdelen.