Leidingwaterkoeler thuis

Een leidingwaterkoeler thuis: veel meer dan koel water alleen
Als u eraan denkt om een leidingwaterkoeler bij u thuis te laten installeren, dan bent u bij Tapclean op de juiste plek beland. Wij leveren biertaps, bar aankleding en verscheidene andere horeca gerelateerde producten aan particulieren en aan bedrijven. U kunt dus ook een leidingwaterkoeler bij ons aanschaffen als u geen café of restaurant heeft. De naam leidingwaterkoeler suggereert dat dit een apparaat is dat uw water koeler maakt voordat het de kraan uit komt, maar u kunt er veel meer mee. Onze deskundige helpdesk vertelt u graag meer.

Wat kan een leidingwaterkoeler voor thuis?
Een leidingwaterkoeler is een apparaat dat voor de kraan aan uw leidingwaterstelsel wordt geïnstalleerd. De leidingwaterkoeler voor thuis filtert uw water van bijvoorbeeld bacteriën en chloor, dus het is veilig en gezond. Uiteraard koelt het uw water ook, dus u heeft altijd een gezond en koel glas water bij de hand. Er zijn ook leidingwaterkoelers die koolzuur aan uw water kunnen toevoegen en er dus bruisend water van maken. Een leidingwaterkoeler geeft u aanzienlijk meer opties en dat met uw eigen leidingwater.

Plaats uw bestelling bij ons
Wilt u een leidingwaterkoeler voor thuis kopen, dan doet u dat bij ons op twee manieren. Er is onze uitgebreide webwinkel waar u met alle gemak en op elk moment van de dag door ons assortiment kunt bladeren. U plaatst uw bestelling daarna gemakkelijk en snel. U kunt ook langskomen bij onze winkel in De Rijp. We zijn elke weekdag open en woensdag op afspraak. Een leidingwaterkoeler is niet alleen voor achter de bar of in het restaurant. Ook u kunt thuis elke dag weer over een gezond, koel en zelfs bruisend glas water beschikken. En dan gebruikt u de monteurs van Tapclean om die te installeren en te onderhouden.