Glazenrekjes

Hang glazen representatief aan een glazenrek
In een horecazaak heeft u veel met glazen van doen. Helemaal als u een bar heeft, dan is er voor iedere bestelling een apart glas nodig. Bier- en frisdrankglazen zult u ongetwijfeld nog gemakkelijk kwijt kunnen in een kast. Wijnglazen, champagneglazen en eigenlijk alle glazen op een voetje, zijn lastiger op te bergen. Deze glazen zijn breekbaarder en u kunt de glazen niet stapelen, zoals met veel andere glazen wel het geval is. Kies daarom voor een glazenrek waar u de glazen aan het voetje ophangt. Dit scheelt u erg veel ruimte op de bar of in een kast.

Waarom kiezen voor glazenrekjes voor glazen op een voetje?
Ten eerste monteert u glazenrekjes voor glazen op een voetje, omdat u ruimte wilt besparen en omdat deze glazen niet gemakkelijk zijn op te bergen en moeilijker te hanteren zijn. Professionele glazenrekjes die u monteert boven de bar, zorgen ervoor dat u uw glazen aan het plafond hangt. Deze glazen nemen geen ruimte meer in op en in uw bar. Daarnaast is het voor de barman/vrouw veel gemakkelijker om deze glazen te hanteren. Het glas kan heel gemakkelijk van het glazenrekje worden afgeschoven. Er zit ook een esthetisch voordeel aan glazenrekjes. De glazen aan glazenrekjes staan erg mooi en stralen een bepaalde mate van gezelligheid uit.

Een glazenrek kopen bij Tapclean

Wilt u een glazenrek kopen, dan kunt u hiervoor terecht in de online webshop van Tapclean. Wij hebben altijd een glazenrek die aan uw eisen voldoet. Een glazenrek is niet zomaar een rek, u kunt bij ons een glazenrek kopen van verschillende soorten materialen en/of kleuren. Wilt u een mooie glimmend glazenrek van chroom? Of past de klassieke uitstraling van een glazenrek van messing beter bij uw horecazaak of juiste een modern glazenrek in het zwart? Tevens hebben wij glazenrekken in diverse afmetingen, zodat u hier verschillende soorten glazen in kwijt kunt.