Spoelbakken

Spoelbakken

In de horeca is een efficiënte en hygiënische werkomgeving van groot belang. Of het nu gaat om een restaurantkeuken of een bar, goede spoelbakken zijn onmisbaar. Bij Tapclean bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige spoelbakken en toebehoren aan. Of u nu op zoek bent naar een spoelbak voor de keuken, uw bar of u glazenspoelers nodig heeft, bij Tapclean vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. Daarnaast staan onze experts altijd klaar om u te voorzien van advies. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen!

Spoelbak voor in de horeca

Een goede spoelbak is van groot belang in de horeca. Een horeca spoelbak moet bestand zijn tegen intensief gebruik en gemakkelijk te reinigen zijn om aan de hygiëne standaarden te voldoen. Of u nu een compacte spoelbak zoekt of een grotere wasbak die geschikt is voor grote afwasbeurten, wij hebben het product voor u in huis.

Bij Tapclean heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten spoelbakken. Een populaire keuze is de dubbele spoelbak voor in de keuken. Deze spoelbak biedt de flexibiliteit om bijvoorbeeld in de ene bak te wassen en in de andere bak te spoelen, wat het een efficiënte manier van werken maakt. Daarnaast hebben we spoelbakken die beschikken over een glazenspoeler, om hiermee het werkproces te versnellen.

Opbouw spoelbak

Een opbouw spoelbak is een uitstekende keuze voor horecazaken die op zoek zijn naar flexibiliteit en eenvoud in installatie. Deze spoelbakken worden boven op het werkblad geplaatst, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn zonder dat u grote aanpassingen aan uw keuken of bar hoeft te doen. Bij Tapclean bieden wij diverse opbouw spoelbakken die geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Een spoelbak opbouw is ideaal voor keukens of bars waar snel en eenvoudig afwassen een vereiste is. Onze opbouw spoelbakken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen dagelijks intensief gebruik. Voor keukens die een meer traditionele uitstraling wensen, is een opbouw spoelbak een goede keuze.

Inbouw spoelbak

Voor horecazaken die een strakke en moderne uitstraling willen, is een inbouw spoelbak de perfecte keuze. Een inbouw spoelbak wordt verwerkt in het werkblad. Bij Tapclean bieden we verschillende soorten inbouw spoelbakken die zowel stijlvol als functioneel zijn.

Een inbouw spoelbak is geschikt voor keukens die streven naar een opgeruimde en georganiseerde werkruimte. Door de spoelbak in het werkblad te verwerken, ontstaat er meer ruimte op het keukenblad en wordt het schoonmaken makkelijker. Onze inbouw spoelbakken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en maten, zodat u altijd vindt waar u naar op zoek bent. Bovendien kunt u de spoelbak combineren met een glazenspoeler, om het proces makkelijker te maken!

Glazenspoeler

Bij Tapclean bieden we glazenspoelers aan die speciaal zijn ontworpen voor de horeca, zodat u altijd schone en sprankelende glazen heeft voor uw klanten. Een glazenspoeler voor in uw bar is eenvoudig te installeren in de spoelbak.

Onze glazenspoelers zijn ontworpen om glazen snel en grondig te reinigen, zelfs tijdens de drukste uren. Door gebruik te maken van een horeca glazenspoeler, bespaart u niet alleen tijd, maar zorgt u ook voor een consistent hoog niveau van hygiëne.

Elke bar of keuken is anders, daarom bieden wij een breed assortiment aan spoelbakken en glazenspoelers aan. Bij Tapclean vindt u altijd het juiste product. Onze professionals kunnen u ook voorzien van advies indien dit gewenst is. Bekijk hier de hoogwaardige producten en als u nog vragen heeft neem dan gerust contact op!