Fustenkoelkast

Wat kunt u met een fustenkoelkast?

Bij professionele tapinstallaties, kunt u kiezen uit enkele systemen om uw bier te koelen. Dit kan bijvoorbeeld door koeling in een waterbad, maar ook door koolzuur of CO2. Wilt u een fust in gebruik nemen, maar u heeft geen professionele tapinstallatie? Of u wilt uw fust mobiel gebruiken én koelen? Kies dan voor een fustenkoelkast. In een fustenkoelkast past altijd een volledige fust en u kunt deze direct aansluiten op een bierzuil. Met een fustenkoelkast creëert u uw eigen bar en bovendien kunt u deze ook tijdelijk plaatsen, zoals op een evenement of desnoods bij u in de tuin tijdens een tuinfeestje.

Kies voor fustenkoelkasten die aan uw wens voldoen

Welke fustenkoelkasten het meest voor uw situatie geschikt zijn, is vooral ook afhankelijk van de grootte van de fust en de hoeveelheid fusten die u wilt gebruiken. Een fustenkoelkast heeft normaliter een standaard hoogte, zodat u hierop ook een biertap kunt aanbrengen en u in feite een bar creëert. In de webshop van Tapclean kunt u kiezen uit diverse soorten fustenkoelkasten. Houd er rekening mee, dat de meeste fustenkoelkasten en fust kunnen koelen tot 50 liter. Tevens is het mogelijk om bij een kleinere fust meerdere fusten te koelen. Bij de meeste fustenkoelkasten worden er extra onderdelen meegeleverd, zoals slangen en verbindingen, een biertap, lekbakje en CO2 flessenhouder.

Een fustenkoelkast kopen bij Tapclean

Wilt u een fustenkoelkast kopen? Dan heeft u meer dan voldoende keuze bij Tapclean. Dit kan in onze winkel in De Rijp, maar ook online in onze webshop. Na uw bestelling, zorgen wij ervoor dat u uw fustenkoelkast binnen 4 werkdagen geleverd krijgt. Omdat wij specialisten zijn op het gebied van biertapinstallaties, mag u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft of geadviseerd wilt worden over de mogelijkheden van bepaalde soorten fustenkoelkasten. Wij helpen u graag verder met uw keuze.