Professionele biertap

Uw professionele biertap snel in huis bij Tapclean
Bent u op zoek naar een professionele biertap? Dan is Tapclean de groothandel voor u. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van biertaps, biertap materialen en bar aankleding en wij hebben de meeste producten in ons assortiment gewoon op voorraad. Wilt u dus een biertap kopen voor uw bar, dan vindt u deze plus alle bijbehorende accessoires en onderdelen bij Tapclean. Daarnaast kunt u uw bestelling ook snel in huis verwachten en staat u binnen de kortste keren binnen of buiten een biertje te tappen. Want wij verkopen professionele biertaps die permanent geïnstalleerd kunnen worden, maar ook mobiele exemplaren.

Welke professionele biertap heeft u nodig?
Het uitkiezen van en goede biertap is niet gemakkelijk. Want er zijn nogal wat keuzes die u moet maken en die de gebruikersvriendelijkheid van uw tap beïnvloeden. Hoe wilt u uw bier koelen, bijvoorbeeld, wilt u dat met een droogkoeler- of en waterkoeler doen? Hoeveel kranen wilt u kunnen gebruiken? Wilt u bier tappen met CO2 of met lucht? De mogelijkheden zijn groot en het is wel belangrijk om daar even goed over na te denken. Daarom staat onze deskundige klantenservice voor u klaar om u te helpen deze keuze te maken. En bij ons kunt u niet alleen een ideale professionele biertap kopen, wij komen hem ook voor u installeren en onderhouden, voor een optimale werking en levensduur.

Loop ons assortiment rustig door
Een professionele biertap bestellen doet u dus niet zomaar en het is altijd een goed idee om al uw opties te bekijken. En bij Tapclean heeft u veel opties, waarmee u uw biertap exact zo inricht als u nodig heeft. Bekijk daarom ons assortiment online of in ons winkelpand in De Rijp en laat u voorlichten door onze medewerkers. Zo weet u zeker dat u de beste biertap koopt en dat u uw gasten ook snel van een vers getapt koel biertje kunt voorzien.