Tafeltap

Overal koud bier schenken met een tafeltap droogkoeler

Als u op zoek bent naar een tafeltap, dan wilt u een mobiele biertap die u overal neer kunt zetten. Dat kan handig zijn in huis, maar ook in de horeca. Een biertap droogkoeler is dan een ideale oplossing voor u, want deze kleine en mobiele biertaps kunt u overal plaatsen. Dat kan aan de bar in de kantine van uw clubhuis, buiten naast de barbecue bij u thuis of op uw terras bij uw café. De mogelijkheden zijn groot en Tapclean heeft dan ook een mooi assortiment tafeltaps in de aanbieding voor u. Bepaal wat u nodig heeft en er is vast een tap in ons aanbod dat daarbij past.

Een tafeltap voor uw behoeften

Als groothandel in biertaps, tapbenodigdheden en bar artikelen hebben wij een mooi assortiment biertaps en bijbehorende accessoires en montagematerialen voor u. De droogkoelers die we aanbieden zijn te krijgen met één of met twee kranen. Daarnaast kunt u kiezen voor een tap met CO2 of met lucht. Omdat het een droogkoeler is, koelt deze uw bier binnen 10 minuten, wat betekent dat u snel kunt beginnen met tappen. En met uw favoriete biertje in de tap, of met een lekker koud biertje voor uw gasten, zal deze tap maar weinig stil staan. Bij ons kunt u dus een tafeltap bestellen voor iedere situatie en behoefte.

Bekijk ons assortiment rustig online

Een tafeltap kopen doet u niet zomaar en u moet dan wel even stilstaan bij wat u exact wilt hebben. Kiest u voor twee kranen, bijvoorbeeld, dan kunt u twee verschillende soorten biertjes schenken, wat in sommige gevallen bijzonder goed uit zal komen. Onze webwinkel is altijd open en daar kunt u dus op elk moment van de dag rustig door ons assortiment lopen. Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met onze vakkundige klantenservice of bezoek onze winkel in De Rijp.