Bierglazen spoelbak

Schone glazen met een bierglazen spoelbak
Met een bierglazen spoelbak maakt u gebruikte glazen snel weer schoon. En als u een bar runt, dan heeft u veel bierglazen nodig. Een spoelbak koopt u gemakkelijk bij Tapclean. Wij hebben een groot assortiment met allerlei soorten spoelbakken die u  kunt gebruiken voor het reinigen van de glazen achter uw bar. Daarnaast bieden we uiteraard ook alle extra onderdelen aan die daarbij nodig zijn. Het is bijvoorbeeld erg belangrijk dat vooral koud water regelmatig ververst wordt en dat het water kan circuleren. Daarvoor kunt u investeren in een spoelbak met een overloopje. Er zijn ook glazenspoelmachines die werken met een hele hoge temperatuur waarin alle bacteriën automatisch worden gedood. Wat ook uw keuze, wij hebben het op voorraad.

Een bierglazen spoelbak plus extra onderdelen
In ons assortiment spoelbakken vindt u vast wat u zoekt. Zo is er een inbouw spoelbak met een standbuis of overloop, maar kunt u ook kiezen voor een opbouw spoelbak of een inlas spoelbak. De standbuis en de overloop zorgen ervoor dat het water circuleert en regelmatig wordt ververst. Bij onze extra spoelbak benodigdheden vindt u ook losse standbuizen, afvoerplugs, sifons, restbier trechters, overloopjes en dekstrips. Het is dus zeker de moeite waard om daar ook even doorheen te lopen. Wij raden aan een bierglazen spoelbak te bestellen die past bij uw bar, zodat de glazen goed schoon worden, maar ook zodat uw personeel er efficiënt mee kan werken. Bij piekmomenten is dat essentieel.

Koop uw spoelbak bij ons
We bieden spoelbakken aan in onze webwinkel, maar u kunt ook bij onze fysieke winkel terecht in De Rijp. Deze is geopend van maandag tot en met donderdag,. Uiteraard staan onze specialisten bij de klantenservice ook altijd voor u klaar als u vragen hebt. En met een 30 dagen retourneeroptie, levert online winkelen ook geen risico meer op.