Bierbar

Heeft u een extra bierbar nodig?
       
Wanneer u het tijdens speciale gelegenheden extra druk heeft in uw horecazaak, dan kunt u behoefte hebben aan een extra bar. Met een extra bar hoeven klanten minder lang te wachten, schenkt u meer bier en dit is goed voor de omzet. Een speciale bierbar kunt u zowel binnen als buiten gebruiken. Dit is een bar die voorzien is van één of meerdere bierzuilen en waar u net zoals aan uw vaste bar, biertjes kunt tappen. Doordat een bierbar doorgaans mobiel is, is deze weer gemakkelijk weg te rijden, doordat deze voorzien van wieltjes. Een bierbar is ook prima geschikt als u actief bent op evenementen.

De voordelen van mobiele bierbarren

Mobiele bierbarren hebben veel voordelen. Ten eerste omdat u de bar kunt aanschuiven wanneer nodig en u kunt deze gemakkelijk verwijderen na gebruik. Een bierbar is niet zomaar een bar. Zoals de naam al aangeeft, is deze speciaal bedoeld om bier te tappen. Hierop is de bar dan ook geheel ingericht. Onder de bar bevindt zich een ruimte waar u het biervat plaatst. Met de juiste biertap aansluiting, sluit deze aan op de bierzuil die op de bar staat. Bijzonder is de geïntegreerde koeling. Zo hoeft u geen specifieke maatregelen te treffen voor koeling, het biervat wordt tijdens het gebruik in de bierbar zelf gekoeld.

Een bierbar kopen kan bij Tapclean

Organiseert u regelmatig gelegenheden waardoor uw horecagelegenheid extra druk wordt bezocht? Of staat u met bier op evenementen? U kunt dan goed een mobiele bierbar gebruiken. U bent hier erg flexibel mee en u schenkt heerlijk koud bier, zoals u in uw horecazaak ook doet. Een bierbar kopen kan online bij Tapclean. Kies in onze webshop de bierbar volgens uw gewenste afmetingen en de hoeveelheid bierzuilen die u nodig hebt. Ook alle onderdelen, zoals leidingen en aansluitingen die u nodig heeft, zijn online in onze webshop te bestellen. Natuurlijk mag u ook gebruikmaken van onze kennis over het samenstellen van een bierinstallatie, neem hiervoor contact met ons op.