Biertap in keuken

Wilt u een biertap in de keuken?
Houdt u ook thuis van een lekker koud tapbiertje? Wilt u uw visite trakteren op tapbier? Dan moet u een biertap in de de keuken installeren. Er zijn hiervoor verschillende soorten modellen verkrijgbaar. Natuurlijk heeft u in uw keuken geen ruimte voor een professionele biertap zoals u in de horeca ziet. Dit hoeft ook niet, want er zijn ook mooie compacte biertappen verkrijgbaar die prima in uw keuken passen. Als hoge kwaliteit belangrijk voor u is, bestel dan een biertap voor in de keuken bij Tapclean. Niet alleen als horecazaak kunt u bij ons terecht voor een bierinstallatie, ook als particulier voor een biertap in de keuken.

Welk soort biertap voor in de keuken?
Als het om een biertap voor in de keuken gaat, dan is de koeling het belangrijkste. U wilt uiteraard wel een koud biertje uit de tap krijgen. Voor een tapinstallatie bestaan er verschillende soorten koelingen. Professionele horecabedrijven zullen doorgaans kiezen voor een watergekoelde biertap, maar dit is voor in de keuken meestal geen oplossing. Voor een biertap in de keuken heeft u meer behoefte aan flexibiliteit en mobiliteit en dit bereikt u met een biertap met een droogkoeler. Zo kunt u onder andere kiezen voor een biertap met een koeling op basis van CO² of op basis van een lucht compressor. Hiermee heeft u een relatief lichte biertap en tapt u heerlijke koude biertjes vanuit uw eigen keuken.

Een biertap voor in de keuken kopen bij Tapclean
Wilt u een biertap in de keuken kopen voor bij u thuis? Pak het dan goed aan en bestel een professionele biertap bij Tapclean. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten biertapinstallaties, ook als u een biertap voor in de keuken wilt installeren. Het bestellen van uw biertap gaat erg gemakkelijk, dit kan namelijk online in onze webshop. Kies hier een biertap inclusief een koeling uit die u geschikt vindt voor uw keuken, dan zorgen wij voor een levering binnen 2 tot 4 werkdagen.