Biertap tafelmodel

Kies met een biertap tafelmodel voor flexibliteit

In een kleinere horecazaak, sportkantine of tijdens een evenement heeft u niet altijd een professionele in de bar geïntegreerde vaste biertap nodig. In deze situaties is het misschien zelfs noodzakelijk dat een biertap verplaatsbaar is. U heeft dan een biertap nodig waarmee u flexibel bent, maar die ook gemakkelijk in gebruik is. Een biertap tafelmodel is hiervoor de oplossing. Een biertap als tafelmodel kunt u desnoods gewoon op een tafel plaatsen of op een aanrechtblad. Ook een tafelmodel biertap kan net zo professioneel zijn als de professionele biertap die u in een groot café tegenkomt. Het uiteindelijk doel blijft hetzelfde, namelijk een heerlijk koud biertje tappen.

Waar moet u nog aan denken bij een tafelmodel biertap?

Bij een tafelmodel biertap heeft u de tapkranen die u gemakkelijk op een tafel kunt zetten. Toch heeft u te maken met een biervat die op de biertap aangesloten is. U wilt uiteraard ook een koud biertje tappen en hier zijn verschillende mogelijkheden voor. De meest gebruikte methode voor bijvoorbeeld mobiele biertaps is een droogkoeler. Hierbij wordt het biervat omwikkeld met bierspiralen om te koelen. Dit kan gemakkelijk toegepast worden voor een tafelmodel biertap. Heeft u een plaatsing van een biervat onder een tafel/bar of in de kelder? U kunt dan ook een tafelmodel biertap hierop aansluiten, meestal een waterkoeler. Voor advies over een tafelmodel biertap en op welke wijze u moet koelen, kunt u terecht bij Tapclean.

Een biertap tafelmodel kopen bij Tapclean

Een biertap in tafelmodel is erg handig als u flexibel wilt blijven. Toch blijft het belangrijk om ook dan voor een hoge kwaliteit biertap te gaan en waarbij u de allerhoogste service mag verwachten. Dit kan alleen bij Tapclean. Wij zijn dé specialist als het om biertaps gaat en u kunt ook bij ons een biertap tafelmodel kopen. Desgewenst kunt u uw tafelmodel biertap rechtstreeks in onze webshop bestellen, maar u mag uiteraard ook eerst ons advies vragen. Wij zijn immers de expert en zijn u graag van dienst met onze deskundige adviezen.