Glazen ophangrek

Een glazen ophangrek is handig en efficiënt
In een horecazaak en helemaal aan de bar ontkomt u er niet aan: een wirwar van glazen. Glazen in allerlei formaten en voor iedere drankje een apart glas. Sommige glazen zijn gemakkelijk te hanteren en robuust. Andere glazen zijn verfijnder en lopen een hoger risico op breken bij onjuist gebruik of bij het stoten. Dit is bijvoorbeeld het geval bij alle glazen met een voetje, zoals wijnglazen. Het is lastig om deze glazen gemakkelijk op te bergen en op elkaar stapelen kan al helemaal niet. Een glazen ophangrek zal u helpen om de wijnglazen en andere glazen op een voetje simpel op te bergen, aan een rek aan de bovenzijde van de bar.

Gemak en een stijlvol uitzicht met glazen ophangrekken
Glazen ophangrekken zijn de ideale oplossing om lastige glazen met een voetje eenvoudig op te bergen. U monteert het beste de ophangrekken aan de bovenzijde van de bar, zodat u hierin de glazen met hun voetje tussen het frame schuift. Als deze glazen aan glazen ophangrekken hangen, dan staat dit erg leuk en maakt u de bar nog gezelliger. Het is ook erg gemakkelijk om bij het bestellen van een wijntje een glas te pakken. Omdat de glazen op de kop hangen, pakt u het glas direct goed vast en is er een minimaal risico op breken. Glazen ophangrekken zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar, zodat u glazen van diverse formaten kunt laten hangen.

Een glazen ophangrek kopen kan bij Tapclean
Wilt u uw bar ´opsieren´ met één of meerdere glazen ophangrekken? Dan kunt u een ophangrek kopen bij Tapclean. Wij hebben ophangrekkeni in diverse afmetingen en van verschillende materialen in ons assortiment. Bij een mooie klassieke bar past een messing glazen ophangrek heel goed en heeft u een bar in retrostijl? kies dan voor een blinkende glazen ophangrek van chroom. Niet alleen zijn onze ophangrekken een mooie aankleding van uw bar, ze zijn zeer effectief in gebruik, zodat u uw glazen een veilig plekje geeft.