Koffietap

Met een koffietap kunt u veel kopjes koffie schenken

In een horecazaak, maar ook op een feestje, zult u soms veel koffie moeten schenken. Het is ondoenlijk om dan een ´normale´ koffiezetapparaat te gebruiken. Met 10 tot 12 kopjes koffie, moet u alweer opnieuw koffiezetten en kunt u geen koffie achter elkaar door schenken. Een professionele horecazaak heeft hiervoor meestal een speciale koffiezetapparaat. Een koffiezetapparaat met een koffietap. Net zoals u bier uit een tap schenkt, tapt u ook uw koffie. Tijdens een feestje of bijeenkomst, wanneer iedereen tegelijkertijd koffie wil drinken, bent u met een koffietap in staat om dit voor uw gasten te regelen.

Voordelen van een koffietap in de horeca

Het belangrijkste voordeel van een koffietap in de horeca, is dat u achter elkaar kopjes koffie kunt schenken, zonder dat u nieuwe koffie hoeft bij te zetten. Rekent u er ook maar op dat koffie tappen uit een koffietap veel efficiënter is dan op de klassieke wijze koffie schenken uit een kan. U hoeft niet telkens de schenkbeweging te maken en tappen gaat nu eenmaal veel sneller. Een groot voordeel van een koffietap in de horeca, is het het zeer grote reservoir waarmee u de koffie zet en waarmee de koffie ook daadwerkelijk goed warm blijft. U kunt namelijk wel de mogelijkheid hebben om veel koffie te tappen, maar als de koffie koud of slap is, dan heeft u hier nog niets aan. Met een koffietap in de horeca, garandeert u niet alleen een hoge kwantiteit, maar ook een hoge kwaliteit.

Een koffietap kopen bij Tapclean

Moet u in uw horecazaak veel koffie schenken? Heeft u een evenement of een feestje en bent u verantwoordelijk voor de koffie? De beste oplossing hiervoor is een koffietap. U hoeft enkel maar de koffiekopjes onder de tap te houden en te vullen. Zo kunt u achter elkaar veel koffiekopjes vullen. Een koffietap kopen doet u uiteraard bij de experts op het gebied van bar- en horecabenodigdheden en dan komt u uit bij Tapclean. Kom langs in onze winkel in De Rijp om een koffietap te bekijken of bestel deze gemakkelijk online in onze webshop.