RVS biertap

Koel uw water en bier met een handige onderkoeler

Koeling van bier is essentieel in een horecabedrijf. Met een goed koelsysteem, weet u zeker dat u altijd goed gekoeld bier kunt tappen. Een onderkoeler is erg populair in gebruik, zowel in horecazaken als door particulieren die een bier- of watertap thuis installeren. De term onderkoeler zegt het al, het is een koelsysteem die u onder een biertap installeert. Uiteraard neemt het kastruimte in, maar u heeft de koeling niet in het zicht staan. U ziet alleen een bierzuil of tapkraan uit het werkblad komen en die is verbonden met de onderkoeler. U kunt kiezen uit verschillende soorten onderkoelers.

Waar moet u aan denken bij het kiezen van onderkoelers?

Als u een keuze wilt maken uit de vele verschillende onderkoelers die er verkrijgbaar zijn, dan is de capaciteit het belangrijkste waar u op moet letten. De capaciteit geeft aan, hoeveel gekoeld bier of water er per uur door de koeling geleverd kan worden. Voor thuisgebruik zal dit een minder belangrijke eis zijn, maar voor een professionele horecazaak juist erg belangrijk. Voor een biertap kunt u bovendien kiezen voor een onderkoeling op basis van een waterbad of door middel van CO2. Naast onderkoelers voor een biertap, zijn er ook onderkoelers voor water. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk koud bruisend water rechtstreeks uit de kraan tappen.

Een onderkoeler kopen in de webshop van Tapclean

Voor in een horecazaak of thuis in de keuken, u kunt altijd een onderkoeler kopen in de webshop van Tapclean. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de opbouw van een complete biertap of watertap, zoals bierzuilen, kranen en voor koppelingen en aansluitingen. Het samenstellen gaat erg gemakkelijk online, waarna u uw bestelling snel geleverd krijgt. Natuurlijk begrijpen wij dat u niet een expert bent in het installeren van onderkoelers en tapinstallaties. Daarom mag u altijd contact met ons opnemen, als u deskundig advies nodig heeft.