RVS tapblad

Zonder morsen bier tappen met een RVS tapblad

Wanneer u een professionele biertapinstallatie installeert in uw horecazaak, dan krijgt u te maken met vele onderdelen. Sommige onderdelen zijn erg belangrijk, zoals de koeling, de bierzuil en de tapkraan. Ook zijn er diverse ogenschijnlijk minder belangrijke onderdelen, zoals koppelingen, aansluitingen en een tapblad. Toch zijn ook deze onderdelen erg belangrijk voor een goed werkende en professionele biertapinstallatie. Om er bijvoorbeeld eens een onderdeel uit te lichten: een RVS tapblad. Een tapblad zorgt ervoor dat als er tijdens het biertappen gemorst wordt, het gemorste bier netjes wordt afgevoerd. Tevens kunnen RVS tapbladen meer functies hebben, zoals een ingebouwde glazenspoeler.

Waarom kiezen voor RVS tapbladen?

Bij de aanschaf van een compleet biertapinstallatie, zal een RVS tapblad meestal inbegrepen zijn. Als dit niet het geval is, en u stelt zelf uw biertapinstallatie samen, dan moet uzelf een keuze maken uit de verschillende RVS tapbladen. Het gaat dan voornamelijk om de afmetingen. Het is natuurlijk handig, als u een tapblad heeft die past bij uw tapinstallatie. Tapbladen zijn altijd van RVS, doordat dit het meest hygiënisch is. Het tapblad en bijbehorende afvoer kan hierdoor zeer gemakkelijk hygiënisch gereinigd worden, ook met schoonmaakmiddelen. Een goede RVS tapblad heeft een afvoer, zodat u nooit last krijgt van een overlopend tapblad en desgewenst kunt u met een ingebouwde glazenspoeler gemakkelijk en snel de glazen spoelen voordat u deze vult.

Een RVS tapblad kopen bij Tapclean

Welk soort RVS tapblad u ook nodig heeft, u kunt een RVS tapblad kopen in de webshop van Tapclean. In onze webshop vindt u alle soorten RVS tapbladen in vele afmetingen en met of zonder afvoer en/of ingebouwde glazenspoeler. Let er vooral ook op welk merk en type biertapinstallatie u heeft, dan kunt u veel gemakkelijker een bijpassende RVS tapblad vinden. Wij begrijpen dat u door het grote aanbod even niet meer weet welk RVS tapblad u moet kiezen? Neem dan gerust contact met ons op, wij voorzien u graag van deskundig advies.